Alapítvány, Gyermekmentő Alapítvány, alapítvány támogatás, alapítvány támogatása

Alapítványunk támogatása adó 1%-ával

Alapítványunk támogatása adó 1%-ával Sajnos ma Magyarországon az adózók 50%-a nem ajánlja fel egyetlen civil szervezeteknek sem adója 1%-át, így ez az összeg automatikusan visszakerül az államkasszába.

Az alapítványunk büszke arra, hogy az elmúlt években több, mint 20 000-en álltak mellénk, és támogatták céljaink elérését, hittek abban, hogyha a Gyermekmentő Alapítványnak ajánlják fel adójuk 1%-át, akkor azt mi tényleg a gyermekmentésre fogjuk felhasználni.

Az alapítvány az adó 1% -ból befolyt összegekből korszerűsítette már kórházak gyermekosztályainak felszerelését, illetve támogatott rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket, családjaikat.

Az adó 1% felajánlással mindig legyen körültekintő! Amennyiben a Gyermekmentő Alapítványnak ajánlja fel adója 1% -át, győződjön meg róla, hogy helyesen írta be adószámunkat: 18182446-1-41 Elegendő egy szám eltérés,és érvénytelen a felajánlása.  Ide kattintva töltse le alapítványunk adó 1% rendelkező nyilatkozatát!


Hogyan támogathatja adó 1%-ával az alapítványt?


Az 1996. évi CXXVI. törvényben meghatározott szervezet javára rendelkezhetnek a magánszemélyek nyilatkozatban, a befizetett adó 1% áról.

A választott szervezet adószámát mindenképpen tartalmaznia kell a nyilatkozatnak, a szervezet nevét is bele lehet írni, de nem kötelező!

A Gyermekmentő Alapítvány adószáma: 18182446-1-41

A befizetett adó 1% -ról csak teljes egészében lehet rendelkezni, és csak egy nonprofit szervezetet lehet egyszerre ezen az úton adományhoz juttatni. A kiemelt költségvetési irányzattal és egyházakkal kapcsolatosan külön lehet nyilatkozni a befizetett adó további 1% tekintetében.

Így az adófizető két külön-külön nyilatkozatot tehet összesen, egy nonprofit szervezet (vagy a törvényben nevesített további szervezetek) és egy egyház/kiemelt költségvetési előirányzat javára (1% + 1%). Adótitoknak minősül az APEH-nek megküldött nyilatkozat tartalma, amelyet öt évig tárol az APEH.

A bevallási nyomtatvány részét képezi a rendelkező nyilatkozat, így az a magánszemély, aki adóbevallást vagy egyszerűsített bevallást ad, a nyomtatvány megfelelő lapjának (a 1053, vagy 1053E számú bevallás Egysza lapja) kitöltésével rendelkezhet.


Az adó 1% rendelkező nyilatkozatát az alábbi két formátumban töltheti le:

Segítsen adója 1%-ával, hogy mi is segíthessünk!


Ha további segítségre lenne szüksége az adó 1% felajánlással kapcsolatban, kérem keressen bennünket bizalommal!

Üdvözlettel:

Gombár Györgyi
kuratóriumi elnökAz Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.
Adó 1% felajánlás
GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18182446-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83866149-01000008
Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 33.
Levél cím: 1601 Budapest Pf. 82.
Tel / Fax: +36-1-788-34-92
E-mail: info@gyermekmento.eu
Alapítvány, Gyermekmentő Alapítvány, alapítvány támogatás, alapítvány támogatása