Alapítvány támogatása cégként

Az alapítvány ezúton is szeretne köszönetet mondani azoknak a cégeknek, nagyvállalatoknak, akik támogatásukkal folyamatosan segítek az alapítvány célkitűzéseinek megvalósítását. A nagy lelkű támogatásoknak köszönhetően alapítványunk büszke rá, hogy eddig minden hozzá beérkező segítségkérésnek eleget tudott tenni.

Bízunk benne, hogy ez a jövőben sem változik, és köszönetet mondunk minden segítségért, amit a beteg rászoruló gyermekekre és családjaikra fordíthatunk.

Az alapítványt cégként Ön a következő formákban támogathatja:

• Banki átutalással a Gyermekmentő Alapítvány bankszámlaszámára: 14100488-83866149-01000008
  • Sárga színű postai csekk befizetésével, melyet e-mailben vagy telefonon igényelhet alapítványunktól
  • Adóbevallás esetén az adó 1% felajánlásával, alapítványunk adószáma: 18182446-1-41

A Gyermekmentő Alapítvány közhasznú szervezet, így minden nemű (anyagi, tárgyi) támogatásról adóigazolást állítunk ki. Az igazolás birtokában Ön a hatályos törvények szerint levonhatja adománya összegét az adóalapból! Az adóigazolás kiállításához szükséges adatokat (név, cím, adószám) telefonon, illetve e-mailben közölheti.

Ha további kérdése lenne az alapítvány támogatásának lehetőségével kapcsolatban, kérem keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel/Fax: +36 1 788 34 92