Alapítványi támogatásból a Seholszigeti kalandparkban

A Nógrád megyei Nőtincsen nem csak a táj varázslatossága, hanem a Seholszigeti Kalandpark mesebeli kis házai, játékai, élményei és várták azt a több száz gyermeket és családjaikat, akiket az alapítvány meghívott.

Seholsziget egyszerre van közel s távol a lakott településektől: elég messze ahhoz, hogy a fák, bokrok, ligetek és a számtalan állat varázsa teljes legyen, de elég közel ahhoz, hogy a program végén hamar megint épített környezetbe juthasson a fáradt kiránduló.

A gyermekek kipróbálhatták a kézműves foglalkozásokat, szobrokat, edényeket készíthettek agyagból, vagy ha megunták, akkor részt vehettek a játszóház programjain, ahol kipróbálhatták tánctudásukat is. A park nem csak a gyerekeknek, a szülőknek is nagy élmény volt, hisz lehetőség volt sétakocsikázásra, állatok simogatására is.

Ezek a gyerekek eddig még a közelébe se nagyon kerülhettek az élménypark nyújtotta csodáknak, de most egy teljes napig csak az övék volt a Gyermekmentő Alapítvány jóvoltából.

Vegyen részt Ön is az ilyen csodás, és felejthetetlen napok szervezésének támogatásában, támogassa a Gyermekmentő Alapítványt adója 1%-ával, hogy minél több olyan gyermeknek szerezhessünk örömet, akiknek soha nem lenne lehetősége egy ilyen kalandparkba való eljutásra.