Alapítvány, Gyermekmentő Alapítvány, alapítvány támogatás, alapítvány támogatása

Hírek

Alapítványi támogatásból a Seholszigeti kalandparkban

Alapítványi támogatásból a Seholszigeti kalandparkban

A Nógrád megyei Nőtincsen nem csak a táj varázslatossága, hanem a Seholszigeti Kalandpark mesebeli kis házai, játékai, élményei és várták azt a több száz gyermeket és családjaikat, akiket az alapítvány meghívott.

Seholsziget egyszerre van közel s távol a lakott településektől: elég messze ahhoz, hogy a fák, bokrok, ligetek és a számtalan állat varázsa teljes legyen, de elég közel ahhoz, hogy a program végén hamar megint épített környezetbe juthasson a fáradt kiránduló.

A gyermekek kipróbálhatták a kézműves foglalkozásokat, szobrokat, edényeket készíthettek agyagból, vagy ha megunták, akkor részt vehettek a játszóház programjain, ahol kipróbálhatták tánctudásukat is. A park nem csak a gyerekeknek, a szülőknek is nagy élmény volt, hisz lehetőség volt sétakocsikázásra, állatok simogatására is.

Ezek a gyerekek eddig még a közelébe se nagyon kerülhettek az élménypark nyújtotta csodáknak, de most egy teljes napig csak az övék volt a Gyermekmentő Alapítvány jóvoltából.

Vegyen részt Ön is az ilyen csodás, és felejthetetlen napok szervezésének támogatásában, támogassa a Gyermekmentő Alapítványt adója 1%-ával, hogy minél több olyan gyermeknek szerezhessünk örömet, akiknek soha nem lenne lehetősége egy ilyen kalandparkba való eljutásra.


Visszalépés

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.
Adó 1% felajánlás
GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18182446-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83866149-01000008
Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 33.
Levél cím: 1601 Budapest Pf. 82.
Tel / Fax: +36-1-788-34-92
E-mail: info@gyermekmento.eu
Alapítvány, Gyermekmentő Alapítvány, alapítvány támogatás, alapítvány támogatása