Látogatás a Szegedi Gyermekklinikán

Az alapítvány a Szegedi Gyermekklinikán folytatta a már hagyományosnak mondható jótékonysági rendezvényét. Télen egy Mikulásnapi ünnepség keretein belül ajándékozott az osztályokon fekvő beteg gyermekek számára ajándékcsomagot, most azonban gyermeknap alkalmával inkább egy szabadtéri produkciót részesítettünk előnyben.

Az alapítvány a rendezvénnyel a Kórház mögötti Tisza parti részen lepte a beteg gyermekeket, amiben főként gyerekek léptek fel. A másfél órás műsornak nagy sikere volt, a kórházban fekvő gyermekek nagyon élvezték a vidám előadásokat. Alapítványunk szerint azért jók az ilyen rendezvények, mert legalább erre a kis időre megfeledkezhetnek betegségükről a gyermekek.

Az előadás végén Gombár Györgyi, az alapítvány elnök asszonya kis ajándékcsomagokkal lepte meg a gyermekeket, így téve teljessé a kis betegek örömét a gyereknapon, hiszen ez a nap róluk szól, mint az alapítvány minden napja, hiszen értük létezik a Gyermekmentő Alapítvány is.

Az alapítvány a támogatók jóvoltából, és az adó 1% felajánlásokból tehette szebbé ezeknek a kis betegeknek a napját. Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét ellátogathatunk a kórházba, és kis ajándékcsomaggal, vagy vidám előadással kedveskedhetünk a kórházban fekvő beteg gyermekeknek.

Az alapítványunk ezúton is szeretné megköszönni azoknak a támogatóknak a felajánlását, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal és az adó 1% támogatásukkal.